The Taste of Tradition : 8 hands Chinese Chef
Experience an unparalleled dining
adventure with our four master chefs, specializing in Chinese
cuisine, who artfully craft an array of distinct flavors.
15TH DEC | 6:30PM
ហាកាវសាច់ក្តាម ជាមួយស្រាក្រហម
Crabmeat with Prawn and Red Rice Wine Vinegrette
蟹肉虾红米酒饺
គុយទាវចំហុយ ថ្លើមក្ងានសាច់ជ្រូក
Steamed Rice Roll with Foie Gras, Pork and Soy Sauce
五指毛桃小笼包
ស៊ីវឡុងប៉ាវ ជាមួយវ័លឈើថ្នាំចិន
Xiao Long Bao with Five Fingers Peach
五指毛桃小笼包
ស៊ុបឆ្អឹងជំនីជ្រូក ជាមួយបណ្តូលឬស្សី
Young Pork Ribs with Bamboo Fungus “Zhu Sheng Soup”
竹笙排骨汤
ស៊ីវម៉ៃសាច់ក្ងាន់ ជាមួយគ្រឿង៨មុខ
Braised Goose with Eight Spices “Sui Mai”
八种香料鹅肉烧卖
ហ៊ូគីជាមួយផ្សិតទឹកការី
Stuffed Beans Curd Skin with Wild Mushroom and Curry Gravy
咖喱汁腐皮蘑菇卷
នំឆៃថាវ ជាមួយហេមនិងខ្យងផ្លិតក្រៀម
Diced Ham with Dry Scallop and Radish Shredded Cake
火腿,干贝炒萝卜糕
ការ៉េមរសជាតិក្រូចឆ្មា
Preserved Lime Sorbet
腌制青柠冰糕
ខសាច់ដុំជើងជ្រូកគូលែន ជាមួយកូនស្ពៃបូកគោនិងដំឡូងបារាំង
Claypot Braised Kulen Pork Knuckle with Baby Cabbage and Pan Fried Potato.
红烧土豆,娃娃菜焖黑猪元蹄
ចំហុយផ្សិតគ្រប់មុខ ជាមួយទឹកមាន់
Steamed Mixed Mushroom Ball with Chicken Gravy
鸡汁什菇球
បាយផ្ទីចំហុយ ជាមួយសាច់ជ្រូក
Spinach with Water Chestnuts Rice
中国茶草药果冻黑芝麻球
តែទឹកដោះគោក្លិនអលមិន ជាមួយគ្រាប់ក្រហមនិងមៀនក្រៀម
Fragrant Almond Milk Tea with Red Nut and Dry Longan
香浓的杏仁奶茶红坚果龙眼干
តែចិន ជាមួយចាហួយខ្មៅនិងល្ងខ្មៅ
Chinese Tea with Herbal Jelly and Black Sesame Ball
中国茶草药果冻黑芝麻球
Reservation:
General Manager: 016 495 888